TREAT ME

TREAT ME | TEAM

Sophia

Indehaver og Stylist

Sophia er Mesterudlært fagprofessionel frisør med baggrund i egne saloner hvor der aldrig er gået på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed.

Sophia tager sig altid god tid til en snak om netop din forventning til ønskede resultat af hårbehandlingen. Sophia har været TREAT ME siden 1999.

Sam

Stylist

Sam har kompetencer som spænder meget bredt. Det uanset om du søger nye trends, eller blot ønsker det klassiske look til både kvinder og mænd, drenge og piger.

Derudover er Sam rigtigt god til klip og trim af skæg, samt gammeldags barbering. Sam er fagudlært i 2013 og er altid i strålende humør.

Tamara

Stylist

Tamara bibringer en solid 4-årig frisør uddannelse samt mange års erfaring fra bl.a. egen salon. Resultat orienteret, dedikeret og leverer en behagelig hårstylings oplevelse. 

Tamara mestrer en bred vifte af kompetancer som spænder fra farvning til styling, trim samt barbering. Derudover har Tamara også erfaring med keratin og botox hårbehandlinger. Tamara stræber altid efter kundetilfredshed og salonens høje faglige niveau.

Hos TREAT ME er kunden altid i fokus og alle i teamet tilstræber at du får en velfortjent pause fra den vanlige travlhed i en professionel, behagelig og afslappet atmosfære.

Skriv til os