TREAT ME

TREAT ME | TEAM

Sophia

Indehaver og Stylist

Sophia er Mesterudlært fagprofessionel frisør med baggrund i egne saloner hvor der aldrig er gået på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed.

Sophia tager sig altid god tid til en snak om netop din forventning til ønskede resultat af hårbehandlingen. Sophia har været TREAT ME siden 1999.

Sam

Stylist

Sam har kompetencer som spænder meget bredt. Det uanset om du søger nye trends, eller blot ønsker det klassiske look til både kvinder og mænd, drenge og piger.

Derudover er Sam rigtigt god til klip og trim af skæg, samt gammeldags barbering. Sam er fagudlært i 2013 og er altid i strålende humør.

Tamara

Stylist

Tamara har en spændende og velkvalificeret baggrund med en 4-årig frisør uddannelse bag sig samt 21 år som selvstænding med egen salon i København i 15 år heraf.

Tamara elsker at klippe, farve og style til både hverdag og fest og meget bevidst om at kunden ikke bare er tilfreds, men også glad for sit nye look. Derudover er Tamara’s gode humør og positive kundekontakt ikke til at tage fejl af.

Hos TREAT ME er kunden altid i fokus og alle i teamet tilstræber at du får en velfortjent pause fra den vanlige travlhed i en professionel, behagelig og afslappet atmosfære.

Skriv til os