TREAT ME

TREAT ME | TEAM

Sophia

Indehaver og Stylist

Sophia er Mesterudlært fagprofessionel frisør med baggrund i egne saloner hvor der aldrig er gået på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed.

Sophia tager sig altid god tid til en snak om netop din forventning til ønskede resultat af hårbehandlingen. Sophia har været TREAT ME siden 1999.

Sam

Stylist

Sam har kompetencer som spænder meget bredt. Det uanset om du søger nye trends, eller blot ønsker det klassiske look til både kvinder og mænd, drenge og piger.

Derudover er Sam rigtigt god til klip og trim af skæg, samt gammeldags barbering. Sam er fagudlært i 2013 og er altid i strålende humør.

Michael

Stylist

Michael har solide 30 år i branchen med international ’Couture’ erfaring fra bl.a. Paris. Derudover har Michael også arbejdet som international Hair stylist og make-up artist og med design. Michael byder jer alle, nye såvel som gamle kunder, velkommen i salonen, TREAT ME.

Med Michaels brede erfaring og hurtige indsigt i kunders individuelle smag og ønsker, opnår all kunder en rigtig god oplevelse og fantastisk hår. Alt i en afslappet stund i salon TREAT ME, med dig i centrum. Michaels kompetencer dækker hele spektret og tilbyder derudover fantastiske opsætninger til både fest og bryllup. Make-up pakken kan Michael også tage sig af, når man med succes også er make-up artist.

Er væld af erfaring, højt niveau, drive, empati og rigtigt godt humør. 

Hos TREAT ME er kunden altid i fokus og alle i teamet tilstræber at du får en velfortjent pause fra den vanlige travlhed i en professionel, behagelig og afslappet atmosfære.

Skriv til os